Don’t Miss the TV Ad Created by Britain’s Hottest Young Creative Talent

AEGON rondt overname Pools pensioenbedrijf af
AEGON heeft de overname van het Poolse pensioenbedrijf PTE Skarbiec Emerytura SA afgerond, nadat de Poolse toezichthouder de transactie recent definitief heeft goedgekeurd. AEGON heeft in juni 2007 het initiatief genomen voor deze overeenkomst als onderdeel van zijn strategie om de activiteiten in Centraal- en Oost-Europa verder uit te bouwen.

“Deze overname betekent een aanmerkelijke versterking van onze positie op de Poolse markt”, aldus Gábor Kepecs, lid van de Management Board verantwoordelijk voor AEGON’s activiteiten in Centraal- en Oost-Europa. “AEGON is nu het op vijf na grootste pensioenbedrijf van Polen, met bijna 800.000 deelnemers en bijna EUR 1,8 miljard *) aan beheerd pensioenvermogen.”

De afgelopen jaren heeft AEGON zijn pensioenbedrijf in Centraal- en Oost-Europa significant uitgebreid. Op dit moment heeft AEGON meer dan twee miljoen pensioenfondsdeelnemers, EUR 4 miljard*) aan beheerd pensioenvermogen en activiteiten in zes landen – Hongarije, Polen, Roemenië, Slowakije, Tsjechië en Turkije. AEGON is sinds 2005 actief in Polen en verkoopt er zowel pensioenproducten als levensverzekeringen.

Comments are closed.